VPN Tier List 2024 (BESTE VPN-anmeldelser og rangeringer) - EarthWeb (2024)

BESTE VPN-TJENESTER

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#2 Topprangert

Nå 86% RABATT

FÅ DET HIT

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#3 Topprangert

Nå 85% RABATT

FÅ DET HIT

Beste VPN-nivåliste 2024-kampanjekoder: Bruk "EARTHWEB" VPN-kupong for å få rabatt på noen av VPN-ene som er oppført.

VPN-nivårangeringerVPN-tjeneste
GUD nivå:NordVPN, Surfshark, AtlasVPN
Bra nivå:ExpressVPN, TorGuard, VyperVPN, Tuxler, CyberGhost, WeVPN, CactusVPN, PrivateVPN, ProtonVPN, oVPN, PureVPN, StrongVPN, VPN-område, VPN Unlimited, Privat Internett-tilgang, HideIPVPN, Froot VPN, BitdefenderVPN, Namecheap, IPVanish
Ok Tier:Betternet VPN, Proxyrack, NetflixVPN, VPN.AC, VPN-land, Rask VPN, Pangeo VPN, DNS Flex Residential VPN, VPN City, Zoog VPN, Trust.Zone, Mullvad VPN, Hotspot Shield, FastVPN, Ultra VPN, iVPN, Black VPN, Ivacy VPN, Windscribe, Mozilla VPN, Malwarebytes VPN, PrivateVPN, Perfekt personvern, Sikrere VPN, QuadVPN, Cryptostorm, Gjem meg, F-Secure Freedom VPN, Astrill VPN, VeePN, FastestVPN, Norton VPN, BulletVPN, AzireVPN, Easy-Hide-IP, Avast SecureLine VPN, Unlocator, hete, Tunnelbear VPN, VPNGate, Dashlane VPN, Zenmate, HideMyAss VPN, Lightyear, SlickVPN, PandaPow VPN, AirVPN
Dårlig nivå:Guardian Firewall VPN, Freedom IP VPN, Ghostery VPN, UrbanVPN, Opera VPN, AVG VPN, BytzVPN, McAfee, TurboVPN, Thunder VPN, X-VPN, Hei VPN
Forferdelig nivå: Offentlige og gratis VPN-er (hold deg unna denne typen VPN!)

Ressursinnhold Vis

Beste VPN-nivåliste for 2024

1. GUD VPN-nivå 🤩👍 👍

NordVPN Review – Best på VPN-nivålisten

NordVPN er under God Tier fordi de også forstår nøyaktig hva kundenes behov er når det gjelder å være en VPN, og vi tror at de har noen av de beste funksjonene, så vel som de beste tilbudene på markedet.

De kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, som dekker alt, rabatter eller annet.

👉 Få NordVPN GRATIS!

 • NordVPN er bransjelederen (lang vei)
 • 30-dagers risikofri prøveperiode
 • super~~POS=TRUNC hastigheter
 • 5,442 + servere i 60+ land
 • Streng no-logger politikk
 • Neste generasjon militær-grade kryptering
 • DoubleVPN, dobbelt privatliv
 • 6 samtidige enhetstilkoblinger
 • Flott for: Sikkerhet, sikkerhet, anonymitet og trygghet
 • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad og iOS, Linux, rutere, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

NordVPN vil til syvende og sist at kundene deres skal føle seg trygge i alt de gjør, og en ting vi elsker med denne VPN-tjenesten er at du kan få alle funksjonene og sikkerhetsverktøyene deres under én konto.

De har en passordbehandler som skal hjelpe deg med å organisere, lagre og få tilgang til passordene dine på en sikker måte fra hvor som helst.

Det kan også hjelpe deg med å generere komplekse passord, synkronisere på tvers av alle enhetene dine og lagre personlig informasjon, som kredittkortopplysninger.

NordVPN tilbyr også filkryptering gjennom skyen, slik at du kan kryptere hvilken som helst fil veldig raskt, og sikkert lagre den på datamaskinen din eller i skyen.

De tilbyr 10 gigabyte privat skylagring, samt et dra-og-slipp-system for sikre filer, og de vil sikkerhetskopiere dataene dine automatisk.

På slu*tten av dagen er dette den typen VPN-tjeneste som er av folket, for folket, og de føler lidenskap for å gi kundens data trygt fra nysgjerrige øyne, og gir dem den ultimate sikkerheten.

De ønsker å beskytte forbindelsene dine, og tilbyr neste generasjons kryptering, slik at du enkelt kan logge på profilen din, gjennomføre bankoverføringer og handle på nettet uten å bekymre deg for eventuelle brudd og sikkerhet.

Du kan til og med gjøre det hvis du bruker Wi-Fi som er ubeskyttet.

En annen funksjon som vi vil kaste inn med denne anmeldelsen er at de ikke har noen båndbreddegrenser, noe som betyr at det ikke er noen fartsgrenser på slu*tten, slik at du kan nyte en fullhastighets VPN-tilkobling uten feil.

Surfshark Review

Hva kan vi si om Surfshark?

Bortsett fra NordVPN, er det stort sett den beste VPN som noen gang har levd. Du tror kanskje at vi overdriver når vi sier dette, men ingenting kan være lenger fra sannheten.

Faktisk, som de sier på nettsiden deres, spiser de andre VPN-avtaler i live, og dette er tydelig i det faktum at de støtter ubegrensede enheter, sammenlignet med lignende VPN-tjenester som har ganske strenge grenser for hvor mange enheter de støtter.

👉 Prøv Surfshark GRATIS

 • Surfshark er den beste budsjett-VPN
 • 30-dagers risikofri prøveperiode
 • Streng no-logger politikk
 • 3200 + servere i 95 land
 • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
 • Flott for: privat surfing på et budsjett
 • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone og iOS, Linux, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

De sier også at de gir kundene sine 24/7 support, samt rene webfunksjoner, og det beste?

De har noen av de beste prisene i bransjen. Det kommer til å koste deg bare $2.49 i måneden å registrere deg med disse gutta.

La oss snakke litt om funksjonene deres for et sekund. En av deres beste funksjoner er kamuflasjemodusen, som sørger for at selv internettleverandøren du bruker ikke kan se om du bruker en VPN eller ikke.

På denne måten kan du alltid holde alt privat.

En annen funksjon er deres multi-hop-funksjon, som lar deg koble til gjennom flere land samtidig, slik at du kan ta footprint-maskering og ID-beskyttelse til et helt nytt nivå.

Deres rene web-funksjon som vi nevnte ovenfor kan hjelpe deg forhindre phishing forsøk eller skadelig programvare, pluss at du kan glemme å måtte håndtere annonser eller sporere.

Disse gutta har ganske mye gjort det enklere enn noen andre i bransjen å registrere seg for en VPN fordi alt du trenger er ett abonnement på ubegrensede enheter.

Bokstavelig talt, ett abonnement kommer til å dekke hver dings i huset ditt, slik at du kan laste ned den brukervennlige appen deres og bruke den på alle familiens enheter.

Med mer enn 3200 servere på tvers av 65 land, tror vi at disse gutta kommer til å kunne dekke dine behov, uansett hvordan de ser ut.

Vi vil til og med legge inn en bonusfunksjon for deg, som er det faktum at de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Ærlig talt, det kommer til å bli vanskelig å slå en avtale som dette.

Atlas VPN-anmeldelse

AtlasVPN er uten tvil en av de mer overlegne VPN-ene på listen vår, spesielt hvis du vil dekke deg selv fullstendig når det gjelder sikkerhet.

De sier at de har en lidenskap for å hjelpe kundene sine med å utforske internett med mer sikkerhet og frihet, og hvis du velger Atlas VPN, kan du beskytte din personlige informasjon mot trusler på nettet, og du kan bygge bro mellom serveren din og internett uten problemer eller grenser.

👉 Få Atlas VPN GRATIS

 • Atlas VPN er beste gratis VPN
 • Privacy Pro-servere
 • 750 servere på over 40 lokasjoner
 • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
 • Flott for: folk som søker en freemium VPN
 • Kompatibel med: Windows, MacOS, Android, iPhone og iOS, Android TV, Fire TV Stick

De tilbyr rask streaming i 4K, og de tilbyr også støtte hele døgnet. De har WireGuard-protokoll som gjør alt super trygt, samt e-postbeskyttelse og en annonse blokkerer.

De er tilfeldigvis også et av de rimeligere alternativene i bransjen, fordi de kommer til å sette deg tilbake bare $1.99 i måneden.

Deres ubegrensede VPN-beskyttelse betyr at de ikke begrenser antall tilkoblinger du kan lage samtidig, slik at du kan beskytte alle enhetene dine samtidig uten ekstra kostnader.

Du kan velge mellom mer enn 750 servere, så det er en veldig god sjanse for at du kommer til å få tak i en server fra det stedet du ønsker.

2. Bra VPN-nivå 👍

ExpressVPN Review

VPN Tier List 2024 (BESTE VPN-anmeldelser og rangeringer) - EarthWeb (8)

ExpressVPN er en av de VPN-tjenestene du sikkert har hørt om allerede, fordi de har eksistert en stund nå, og regnes som en av OG-ene i bransjen.

De er absolutt populære blant vanlige kunder, og det er en veldig god grunn til dette.

De er i stand til å tilby kundene sine ekstra sikre, høyhastighets VPN-tjenester som fungerer, og som vi nevnte, er de en pålitelig leder i bransjen.

Sammen med de andre VPN-tjenestene som vi allerede har diskutert, kommer disse gutta med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, samt et all-tilgangspass til globalt innhold.

På denne måten kan du få tilgang til favorittappene og programmene dine uansett hvor du er, slik at du kan holde deg oppdatert på alt favorittinnholdet ditt selv når du er langt hjemmefra.

På denne måten kan du si farvel til restriksjoner og sensur.

I likhet med noen av de andre beste VPN-tjenestene vi har snakket om, kan disse gutta hjelpe deg på alle enheter, enten du bruker en VPN-server for ruteren din, datamaskinen, nettbrettet eller telefonen.

Dette er mye bedre enn å måtte registrere seg for flere abonnementer for flere enheter.

De ønsker til syvende og sist å hjelpe kundene sine ved å tilby dem sterkere databeskyttelse, slik at du kan ta ansvar for din online sikkerhet og personvern med kryptering som er best i klassen.

En annen ting vi elsker med disse gutta er at de har lynrask tilkobling, noe som betyr at VPN-tjenestene deres er bygget for hastighet og drevet av neste generasjons teknologi.

Deres kraftige servere er tilgjengelige over hele verden, innenfor 160 lokasjoner og 94 land.

Hvis du fortsatt ikke er overbevist, kan du sjekke ut det store utvalget av positive anmeldelser som de har på nettsiden deres, så vel som tredjepartsfora.

Torguard anmeldelse

VyperVPN anmeldelse

Tuxler anmeldelse

PureVPN-anmeldelse

Gjennomgang av privat internettilgang

CyberGhost gjennomgang

WeVPN

CactusVPN anmeldelse

PrivateVPN

ProtonVPN-anmeldelse

OVPN-anmeldelse

SterkVPN-anmeldelse

VPNArea anmeldelse

VPN ubegrenset anmeldelse

Skjul IPVPN-anmeldelse

Froot VPN-anmeldelse

Bitdefender VPN-anmeldelse

Namecheap

IPVanish gjennomgang

3. Ok VPN-nivå 🆗

Betternet VPN-anmeldelse

Proxyrack VPN-anmeldelse

NetflixVPN-anmeldelse

VPN.AC anmeldelse

VPN Land Review

RapidVPN anmeldelse

Pangeo VPN

DNS Flex Residential VPN

VPN-by

Zoog VPN

Trust.Zone Review

Mullvad VPN

Hotspot Shield anmeldelse

FastVPN anmeldelse

supervpn

iVPN

Svart VPN

Ivacy VPN-anmeldelse

Windscribe VPN-anmeldelse

mozilla-vpn

Malwarebytes VPN

PrivadoVPN anmeldelse

Perfekt personvernvurdering

Tryggere VPN

QuadVPN

Kryptostorm

Hide.Me anmeldelse

F-Secure Freedom VPN

astrill vpn

VeePN

FastestVPN

Norton VPN

BulletVPN

AzireVPN

Easy-Hide-IP

Avast SecureLine VPN anmeldelse

Unlocator

Celo VPN-anmeldelse

Tunnelbear VPN-anmeldelse

VPNGate

Dashlane VPN-anmeldelse

Zenmate anmeldelse

HideMyAss VPN-anmeldelse

Lysår

SlickVPN

PandaPow VPN-anmeldelse

AirVPN-anmeldelse

4. Dårlig VPN-nivå 👎

Guardian FirewallVPN

Freedom IP VPN

Ghostery VPN

Urban VPN-anmeldelse

Opera VPN-anmeldelse

AVG VPN-anmeldelse

BytzVPN

McAfee

TurboVPN

Thunder VPN.

X-VPN

Hei VPN

5. Forferdelig VPN-nivå 😢

Offentlige og gratis VPN-er (hold deg unna denne typen VPN!)

Topp 10 kriterier for å velge den beste VPN-leverandøren for dine behov

VPN Tier List 2024 (BESTE VPN-anmeldelser og rangeringer) - EarthWeb (9)

Så temaet Internett-sikkerhet har vært varmt en stund nå; nesten et tiår.

De siste årene har gitt oss flere gode eksempler rundt om i verden på hvorfor vi må ta ekstra tiltak for å beskytte dataene våre mot hackere og skadevare som stadig lurer i skyggene på Internett.

Du kan kanskje se for deg en hacker i hjørnet et sted, som ivrig prøver å ta dine personlige data, men på slu*tten av dagen gjemmer mange av de som prøver å misbruke dataene dine seg i det fri.

Faktisk kjøper regjeringer nå offisielt nettleserdataene dine fra Internett-leverandører, og årsakene deres til dette er ikke alltid altruistiske.

Mye av tiden vil intensjonene deres gå utover det de fleste vil anse for å være lovlig.

Selv om du ikke bor et sted i verden hvor myndighetene tror på å ta friheten, er det alltid selskaper rett rundt hjørnet som prøver å få tak i nettleserdataene dine slik at de kan bruke dem til markedsføringsformål.

De fleste mennesker der ute setter ikke pris på denne typen inntrenging, og selv om det ikke kommer med ondsinnede hensikter, er det fortsatt utrolig frustrerende og irriterende.

Med disse tankene i bakhodet, la oss ta en titt på de ti beste kriteriene for å velge den beste VPN-leverandøren for det du trenger akkurat nå.

Godt nivå av åpenhet og track record

Når du bruker de fleste tjenestene der ute, er det selvfølgelig veldig viktig å ha en pålitelig og pålitelig tjenesteleverandør, og det er spesielt viktig hvis du bruker en VPN-tjeneste.

Når du abonnerer på en VPN-leverandør, gir du dem tilgang til dataene dine og identiteten din, samt nettleserhistorikken din, som selvfølgelig medfører risiko.

Dette er grunnen til at det kommer til å være veldig viktig å holde deg informert og ta en titt på selskapets bakgrunn før du abonnerer på en tjeneste.

Bortsett fra at det er dummy-selskaper på nettet som vanligvis bare er en front for ondsinnet aktivitet, er det også relativt nye selskaper som bare ikke er i stand til å gi deg den tjenesten du trenger for å være trygg.

Dette er grunnen til at du alltid må velge en VPN-tjeneste som har en dokumentert merittliste i bransjen og har mange fornøyde kunder og positive anmeldelser.

Naturligvis kommer det til å være noen røde flagg når det kommer til en VPN-leverandør som du egentlig ikke vet så mye om, så la oss gå gjennom hva disse er.

Databrudd

Å miste klientdata kan skyldes enten inkompetanse eller ondsinnethet, og det er flere VPN-tjenester der ute enn du kanskje forventer som mister kundenes data regelmessig og har brudd når det kommer til tjenesten deres.

Selvfølgelig er dette et stort rødt flagg, og du må unngå selskaper som dette uavhengig av hvorfor de mister dataene.

Har ikke en personvernerklæring

Selvfølgelig, hver gang vi signerer en avtale, oppfordres vi alle til å lese det som står med liten skrift, men det er knapt noen av oss som gjør det.

Men når det kommer til en VPN-tjeneste, oppfordrer vi sterkt til at du leser det som står med liten skrift, og sørger for at selskapet overholder reglene som de har satt opp for seg selv.

Hvis de ikke klarer det, kan du registrere deg for en VPN-tjeneste som planlegger å selge informasjonen din til en tredjepart.

Noen ganger vil en VPN-leverandør ikke engang ha en personvernpolicy, som selvfølgelig er et stort rødt flagg.

Livsvarige tilbud som ikke er realistiske

Naturligvis elsker vi alle en god deal nå og da, men hvis et selskap tilbyr en avtale som er større enn hva en slik tjeneste er i stand til å tilby, så unngå dem definitivt.

Dette inkluderer livstidstilbud fra bedrifter som kun har jobbet i kort tid.

Å kjøpe livsvarige VPN-abonnementer kan betraktes som en god avtale, men som vi vet flertallet av virksomheter mislykkes i de to første årene, slik at du kan ende opp med å betale for en livstidstjeneste for et selskap som kommer til å gå under i løpet av tre til fire år.

Påtrengende sponsing

Å ha sponsorater og markedsføringsavtaler er en normal del av denne prosessen, men hvis du ser at et selskap betaler en enorm sum penger for å bli plassert i topprangeringen, men dette gjenspeiles ikke i kundeanmeldelser, så er dette selvfølgelig et rødt flagg.

Det staver vanligvis ikke ondskap, men det er definitivt ikke en god bruk av pengene deres, og generelt sett er det bare en dårlig forretningspraksis.

Det betyr at de gir ut mer penger til markedsavdelingen enn de bruker for å opprettholde tjenesten, og med tanke på hvilken side av mynten du sitter på, er dette definitivt ikke i din favør.

Skyggeeierskap

Folk som gjør det veldig bra og er ekte og stolte av det de produserer, har vanligvis VPN-tjenester som er pålitelige.

De er også mer enn villige til å snakke om hvem de er, og hvor de kommer fra. Du ville lett kunne stole på dem hvis de noen gang skulle lage en annen server.

Så hvis et selskap er unnvikende om hvem som eier det nøyaktig, er dette naturligvis et stort rødt flagg, siden det vanligvis gjøres for ondsinnede formål, og du bør aldri registrere deg for en tjeneste der du faktisk ikke vet hvem som eier den .

Sikkerhet

Uansett årsak til at du bruker en VPN-tjeneste, bør sikkerhet være din største bekymring.

Uten å sørge for at VPN-leverandøren din enkelt kan beskytte enheten din eller informasjonen din, er det absolutt ingen vits i å jobbe med dem.

Alle VPN-tjenester kommer til å tilby deg personvern når systemet fungerer bra og fungerer som normalt, men fordi det er en mengde trusler på Internett, er det superviktig at VPN-tjenesten du velger har de nødvendige protokollene som fungerer. for enkelt å kunne beskytte dataene dine.

På grunn av dette anbefaler vi på det sterkeste at du velger en VPN-tjeneste som ansetter fa*gfolk til å administrere denne serveren for dem, og det er noen mennesker som brenner for VPN som liker ideen om å sette opp en gratis, men på slu*tten av dag, hvis du ikke prioriterer sikkerhet, kommer du ikke til å få det du trenger ut av selskapet.

Så, definitivt ikke gå for en gratis VPN-tjeneste, men på den andre siden av medaljen vil du heller ikke gå for en VPN-tjeneste som krever for mye for programvaren deres.

Mesteparten av tiden, et selskap som tar for mye for funksjonene sine, betyr vanligvis at de ikke har mange kunder.

Å finne en trygg og pålitelig VPN-tjeneste betyr å se på å bruke omtrent $12 i måneden for et avansert selskap.

Mer enn dette, og du må begynne å spørre hvorfor de tar så mye betalt for funksjonene sine.

Tilkobling

Når du har forsikret deg om at tilkoblingen du har er sikker, kan du justere valget ditt ytterligere fra de forskjellige tilkoblingene som VPN-serveren tilbyr.

En pålitelig tilkobling med en VPN-tjeneste er noe du kommer til å trenge, spesielt hvis du ønsker å kunne surfe på Internett uten avbrudd, og spesielt hvis du planlegger å laste ned mange filer til datamaskinen din, uten å bringe virus som vi vil.

Når det gjelder tilkoblingsproblemer, ser vi vanligvis på signalstyrken, så hvis du opplever et svakt signal, kan dette være et tegn på at serveren blir angrepet, eller at den ikke har blitt vedlikeholdt riktig.

Tilgjengelighet er et relativt nytt aspekt ved en VPN-tjeneste, fordi det reiser spørsmålet om typen enheter, samt antall enheter som kan kobles til en enkelt server.

Med fremveksten av nettbrett og smarttelefoner, må du sørge for at VPN-tjenesten din har alle protokollene på plass for at du skal kunne surfe trygt på flere enheter, samt muligheten til å hjelpe deg med å holde deg tilkoblet en VPN, selv om du har andre enheter i hjemmet koblet til samme server.

Speed

Selvfølgelig kan din første bekymring utover sikkerhet eller noe annet ha vært hastighet når du tenker på en VPN-server, og det er et par ting du bør vurdere når du tenker på hastigheten til en VPN.

En faktor å vurdere er plasseringen samt den maksimale tilkoblingshastigheten som både serveren og enheten din har.

Det er verdt å nevne her at den ultimate Internett-hastigheten du kommer til å ha, vil være den samme som den tregeste forbindelsen mellom hastigheten som tilbys av Internett-leverandøren din, enhetens kapasitet og hastigheten til selve VPN-en.

Selv om noen av de beste VPN-serverne tilbyr noen av de beste tilgjengelige hastighetene, hvis tilkoblingen på din side ikke er rask, vil du oppleve en lavere hastighet.

Når du prøver å finne ut hvor raskt Internettet ditt kommer til å være når du bruker en VPN-server, må du også vite hvor serveren er plassert som du prøver å koble til.

Latensproblemer påvirker ikke hastigheten på tilkoblingen direkte, men det kommer til å påvirke opplevelsen din, og det kan føre til at Internett blir tregt.

På grunn av dette, når du gjør research rundt bruk av en VPN-tjeneste, må du tenke på plassering og finne en VPN-leverandør som er nær der du befinner deg og helst har flere lokasjoner rundt om i verden.

Antall servere

Når vi snakker om flere steder rundt om i verden, er det en rekke grunner til at alle som leter etter en VPN-server må fokusere på antall servere de tilbyr.

Å ha en stabil og god server er en kompleks ting og som oftest trenger de enten vedlikehold eller så er de i ferd med å bli oppdatert.

Dette er grunnen til at jo flere servere de har, jo bedre.

De fleste VPN-servere der ute er ikke noe mer enn et lite nettverk av proxy-servere, noe som betyr at de vanligvis ikke vil ha sine plasseringer eller antall servere oppført.

Dette betyr at du ikke vil kunne se verdien av mer enn én server med en gang.

Hvis du er avhengig av bare én server, vil du begynne å se at den vil feile og potensielt ikke fungere flere ganger om dagen.

Når du bruker en anerkjent og pålitelig VPN-server, vil de ha et stort antall servere som dekker et stort antall land, noe som betyr at selv om du blir koblet fra en server av en eller annen grunn, vil du fortsatt kunne koble til med en annen og taper veldig lite når det gjelder hastighet.

Til slu*tt må du tenke på det faktum at forskjellige land har forskjellig lovgivning når det kommer til VPN-servere, noe som betyr at du kanskje ikke er klar over hvilken type data som vil bli begrenset i landet du prøver å koble til VPN til.

Dette er grunnen til at det er bra å ha noen alternativer i ermet.

Konsekvent kundestøtte

Denne kategorien er ikke noe du kanskje tenker på helt i begynnelsen, fordi det vanligvis er noe folk bare tenker på når de trenger det.

Vi har relativt lave forventninger når det kommer til kundestøtte, og det er grunnen til at flertallet av selskapene, ikke bare i VPN-bransjen, men generelt sett mangler et godt team.

Når det gjelder kundestøtte og VPN-leverandører, er det tre kategorier: de gode, de dårlige og de ikke-eksisterende.

Selvfølgelig er den ikke-eksisterende kategorien ganske selvforklarende, fordi dette inkluderer VPN-servere som ikke har noen kundestøtte.

Dette dekker vanligvis gratis VPN-er, så vel som usikre tjenester, men noen ganger kan det også dekke en betalt VPN.

Dette er selvfølgelig et stort rødt flagg, og du må unngå selskaper som dette fordi hvis noe går galt, vil du aldri kunne finne ut om det er noe galt med enheten din, serveren eller Internett-leverandøren din.

Selvfølgelig er denne typen oppførsel uprofesjonell og uakseptabel i enhver bransje, og selskaper som dette kommer aldri til å bli best på markedet.

I mellomkategorien har du selskaper som tilbyr en billettprosess, som definitivt er bedre enn ingenting, men den kan ende opp med å bli veldig treg.

Når du har fått et problem, sender du inn en billett, og deretter venter du på at problemet ditt er løst.

Hvis du bruker VPN-en din for enkel surfing, og problemet ikke hindrer deg i å gjøre dette, er du kanskje ikke så bekymret for ventetiden, men hvis du har et større problem, og du egentlig ikke kan gjøre noe uten å det løste seg, det kommer til å bli ganske frustrerende.

Til slu*tt har du det gode nivået, som er selskaper som tilbyr sine kunder et live chat-alternativ, som du vil kunne se på nettsiden deres slik at du kan få et øyeblikkelig svar på problemet ditt.

Denne typen tjenester er noe som bare de beste VPN-selskapene der ute inkluderer, og det er selvfølgelig et tegn på dedikasjon og pålitelighet til tjenesten, som vi personlig mener bør være noe som implementeres i alle selskaper, spesielt når det gjelder sikkerheten til Internett.

Igjen, du kan gå for mellomsjiktet hvis du er noen som har mye tålmodighet og egentlig ikke har noe imot å vente på svar, men hvis du er noen som tror de sannsynligvis kommer til å trenge et svar med en gang, definitivt trenger å finne selskapet som kan gi umiddelbar kundestøtte.

Hvor mange tilkoblinger de tillater

Et relativt nytt problem som har dukket opp i løpet av de siste par årene med VPN-servere er at én enkelt person kan bruke en VPN-server på flere enheter for de samme oppgavene, avhengig av tid på døgnet og hvor de befinner seg.

Noen ganger kommer en enkelt person til å bruke flere enheter samtidig, noe som vil legge press på serveren deres.

Når du prøver å skjule IP-adressen din og fritt surfe på Internett, er det viktig at alle enhetene dine har en VPN, fordi ondsinnede enheter kommer til å forsøke å lappe informasjonen de mottok med det som er skjult, og prøve å få tilgang til informasjonen din via en enhet som er ubeskyttet.

Typen enheter som støttes

Selv om det er ganske enkelt å koble en rekke forskjellige enheter til samme server, fordi dette er den primære rollen til serveren, er det bare de beste selskapene der ute som kommer til å tilby riktig støtte.

Datamaskinen din kan kjøre Mac eller Windows, men telefonene dine bruker ikke disse systemene, og til og med iOS eller en Windows-telefon kommer til å ha en ganske annen plattform. I tillegg bruker folk Android også, inkludert LG eller Samsung.

Hvis du leter etter den beste VPN-serveren, må du sørge for at alle enhetene dine kan støttes på én server og at tilkoblingen er stabil, i tillegg til at du har tilgang til alle tilleggsfunksjonene.

Geografisk mangfold

Som vi allerede har nevnt, har hvert land forskjellige regler og forskrifter rundt Internett, og en av de største grunnene til at folk bruker en VPN-server er for å omgå restriksjoner i bestemte land når det kommer til hva myndighetene mener folk bør se på eller forbruker.

Du vil finne at noen land har veldig avslappede regler rundt Internett, og bare trekker en grense når det kommer til alvorlig kriminalitet, mens andre har mye mer rigide regelverk, spesielt når det kommer til voksent innhold, politikk og religion.

For å omgå dette, må VPN-serveren din være plassert i noen av landene der vanlig Internett-lovgivning ikke krever at en ISP nekter deg en bestemt tjeneste.

I noen land, f.eks Amerika, selv begrenset innhold som bruker en ISP tilhører ofte et selskap.

De samme årsakene til det nåværende geografiske mangfoldet er tilstede i statene som de er i Kina, og alt er på grunn av regjeringen.

De beste VPN-serverne der ute vil ha en mengde servere lokalisert i forskjellige land, med et spesielt fokus på land der personvernet til Internett er beskyttet, og innhold kan deles fritt.

Jo flere steder rundt om i verden VPN-serveren din har, jo bedre, fordi dette betyr at du vil være klar for alle reguleringer i ethvert land, og du vil raskt kunne endre serveren i henhold til hva som er brukbart, og hva som ikke er det.

Torrent-vennlig

Bare de beste av de beste når det kommer til VPN-servere er vennlige når det gjelder torrents, og selv om dette kanskje ikke er noe du tenker på ofte, kan det for andre være det eneste de tenker på.

Å ha valget mellom å dele filer direkte fra andre brukere og fortsatt være beskyttet av en server er mye vanskeligere enn det ser ut til.

Vanligvis, når du kobler til en annen bruker direkte, må du gi den brukeren din IP-adresse, selv om du bruker en VPN, og dette gjøres vanligvis automatisk.

Deretter vil serveren bli blokkert av sikkerhetsgrunner, så kun de beste VPN-serverne der ute vil ha en løsning på dette.

Spørsmål og svar

Hva er en VPN?

En VPN er på en måte som en proxy, fordi det er en mellomserver som skal koble deg til Internett, samtidig som den holder din personlige informasjon trygg.

Kanskje du prøver å få tilgang til et strømmenettsted som ikke er tilgjengelig i landet ditt, eller du prøver å få tilgang til et nettsted som har blitt blokkert av tjenesteadministrasjonen på skolen eller høyskolen din.

Uansett årsak, anbefales det alltid at du får tilgang til Internett ved hjelp av en VPN, slik at du kan holde IP-adressen din skjult, og du kan være anonym.

En VPN blokkerer nettstedet fra å vite din sanne IP-adresse, slik at Internett-aktiviteten din ikke kan spores tilbake til deg.

Hvorfor trenger jeg å bruke en VPN?

Som vi allerede har snakket om litt kort, er det mange grunner til at du vil bruke en VPN.

Vi foreslår ikke bare at du bruker en VPN hvis du prøver å få tilgang til et nettsted som ellers er begrenset, vi foreslår at du bruker en VPN for all nettaktivitet.

Dette er fordi det er mange nettkriminelle og hackere der ute i disse dager som prøver å få tak i informasjonen din, slik at de kan selge den videre til en tredjepart, eller hacke seg inn på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

Den beste måten å holde deg trygg på nettet når du surfer på nettet, uansett hvilket nettsted du prøver å få tilgang til, er å bruke en VPN.

Du kan også bruke en VPN hvis du har tilgang til et offentlig Wi-Fi-nettverk, du prøver å få tilgang til Netflix utenfor landet ditt, eller du er på reise, og du prøver å få tilgang til nettsteder som ellers er begrenset i landet du er befinner seg for tiden i.

Kan jeg bruke en gratis VPN?

Vi anbefaler generelt ikke at du bruker en gratis VPN. Hvorfor? Fordi en gratis VPN ikke vil kunne holde deg trygg på samme måte som en betalt VPN er.

Ja, budsjettet ditt er lite akkurat nå, og ideen om å kunne bruke en gratis VPN er fristende, men du vil betale en høy pris for det.

En gratis VPN kommer ikke til å tilby de samme sikkerhetsmålingene, og du vil finne deg selv kompromittert hvis du prøver å få tilgang til bestemte nettsteder.

Det er mye enklere og mye tryggere for deg å betale for VPN-en din, slik at du til slu*tt kan holde deg trygg mens du surfer på nettet, og unngå å måtte forholde deg til ubevisst å overføre din personlige informasjon til en tredjepart.

Final Thoughts

Å finne den beste VPN-en for deg og nettaktiviteten din kommer til å føles som en utfordring du kanskje ikke er ute av, men realiteten er at når du spesifiserer nøyaktig hva du leter etter i en VPN, vil du kunne for å kutte det ned til bare noen få og velge en fra listen over beste VPN-lag.

Du vil sitte igjen med selskaper som de vi har snakket om ovenfor på VPN-nivålisten, som tilbyr raske, trygge og pålitelige VPN-er, som vil tillate deg å surfe på Internett fritt og trygt, uten å måtte bekymre deg for dine personlige data blir stjålet.

Sørg for å sjekke ut evt gratis prøveversjoner og ikke vær redd for å eksperimentere litt før du lander på den rette.

I slekt

VPN Tier List 2024 (BESTE VPN-anmeldelser og rangeringer) - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6219

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.